Hoe u snel Instagram-volgers kunt krijgen

Instagram is een van de vele sociale netwerksites die tegenwoordig op internet actief zijn. Het is een platform waar u uw foto’s privé of openbaar kunt delen. Als je nu een breder publiek wilt bereiken, moet je beginnen met het verzamelen van je Instagram-volgers.

Hier zijn een paar legitieme en Vinyadmedia beproefde technieken om snel Instagram-volgers te krijgen.

Openbare rekeningen –

Als je een privéaccount hebt, kunnen alleen je vrienden zien wat je deelt. Daarom is de eerste stap om snel Instagram-volgers te krijgen, openbaar te worden. Voor degenen die zich echt zorgen maken over privacy: u kunt altijd controleren wat u wilt delen.

Hashtags –

Instagram gebruikt hashtags om foto’s te filteren. Wanneer u naar foto’s zoekt, geeft het sociale medianetwerk alle foto’s weer met een gemeenschappelijke hashtag. Populariteit is niet het enige criterium bij het selecteren van de hashtags die bij uw foto’s passen. Je moet ook relevante gebruiken. 3 is een ideaal aantal hashtags om bij je foto te gebruiken.

Regelmatige uploads –

Een slapend account krijgt meestal niet al te veel volgers. Instagrammers hebben regelmatig de neiging om inactieve accounts niet meer te volgen. Daarom is de strategie om uw account op te frissen met nieuwe, originele en boeiende inhoud.

Als vuistregel geldt: plaats niet te weinig en overstroom uw pagina niet. Elke dag een foto is een goede standaard.

Gebruik filters –

Waarom zou je filters gebruiken? Nou, ze verbeteren echt het uiterlijk van je foto’s en voegen een persoonlijker tintje toe. Dit gevoel van toegevoegde schoonheid is genoeg om meer volgers aan te trekken die graag kwaliteitswerk volgen. Controleer hoe een bepaald filter eruitziet voordat u het daadwerkelijk toepast.

Fotocollages –

In plaats van een enkele foto te uploaden, kunt u meerdere afbeeldingen combineren tot één enkele. Dergelijke afbeeldingen zijn boeiender omdat ze een verhaal vertellen. Er zijn verschillende betaalde en gratis collagemakers van derden en apps voor het bewerken van foto’s die u hiervoor kunt gebruiken.

Tijd het goed –

De meest adembenemende foto’s hebben geen kijkers als je ze plaatst terwijl de hele Instagram-community slaapt. De piekmomenten op Instagram zijn ‘s ochtends voor het werk en ‘s avonds na het werk. Dit is wanneer de meeste Instagrammers hun accounts controleren. Dus, time je uploads goed.

Volg, like en reageer –

Nog een andere tip om je zichtbaarheid op Instagram te vergroten, is door anderen te volgen. In ruil daarvoor kunnen ze je volgen. Ga nog een stap verder door foto’s en video’s van anderen leuk te vinden en erop te reageren. U trekt waarschijnlijk de aandacht van de foto-eigenaar en zijn/haar volgers. Het kan hen ertoe aanzetten om je Instagram-account te bekijken, waardoor de kans op volgers groter wordt.

Synchroniseren met Facebook –

Nu Facebook Instagram overneemt, kun je nu je foto’s op beide platforms delen door je Facebook- en Instagram-account te integreren. Op deze manier wordt je Instagram-activiteit gestreamd naar Facebook. Facebook-vrienden die ook een Instagram-account hebben, zullen je gaan volgen, als ze het leuk vinden wat je uploadt.

Oproep tot actie –

Je bijschriften moeten een sterke call-to-action hebben. Je moet streven naar een betere betrokkenheid bij je ondertitels. Daarin zouden ze hen moeten dwingen commentaar te geven of een interessante discussie te starten.

Dit zijn dus verschillende manieren waarop je snel Instagram-volgers kunt krijgen. U kunt ook lid worden van microbloggroepen en daar deelnemen aan discussies.