Het nieuwe gadget: Ipad Alupen aanraakgevoelige pen

We hebben dus moderne smartphonetechnologie, geweldige financiering, een geweldig team en een grote vastberadenheid. De mobiele ontwikkelingswereld bestaat echter uit nieuwe en bestaande spelers, waardoor het moeilijk voor u is om apps ontdekt te krijgen. Hier zijn 5 tips om u te onderscheiden van uw concurrenten en meer acquisities te genereren.

Gratis pijn. Als uw app ingewikkeld is, is het aanbieden van een kosteloze proefperiode App laten maken en het in rekening brengen van een vergoeding de beste oplossing, hoewel momenteel alleen gehoste apps een gratis proefperiode ondersteunen.

Ik stel voor dat u de hulp inschakelt van een ervaren producent. Dit is iemand die de beginnersfouten heeft gemaakt en misschien wel tijdens het koken. app-ontwikkeling gericht, zodat de apps die u ontwikkelt de functies uitvoeren die u voor ogen had. Als u een deel van de inkomsten uit de gezamenlijk ontwikkelde apps moet delen, wees daar dan niet boos op. Moge de kosten van het zakendoen dalen en naarmate je er beter in wordt, heb je minder een mentor nodig.

Is mijn app nuttig en vervult deze een noodzaak of taak? Dit is een cruciaal vraagverzoek, want als gebruikers geen voordeel zien bij het kopen en downloaden van uw app, zullen ze er negen van de tien keer geen pijn aan hebben. Het is net zo belangrijk om ervoor te zorgen dat uw app er aantrekkelijk en wenselijk uitziet, anders raken gebruikers snel op de plank en gaan ze zich vervelen. Ervaar vervolgens de back-end met alle codering en functionaliteit. Zeker, de code is schoon, beknopt en, nog belangrijker, werkt.

Maak het bruikbaar: uw apps kunnen buitengewoon creatief en verrassend nieuw zijn. Maar gebruikers zullen het inactief laten als het niet bruikbaar is. Bouw een app met een nutsprijs. Fancy apps zijn goed, maar brengen je nergens. Een bruikbaarheidsspecialist zegt dat je bij het bouwen van apps voor je iPhone vooral Apple’s deugd van ‘intuïtieve en consistente bruikbaarheid’ moet volgen.

De apps voor apparaten zoals iPads zijn enorm beschikbaar geworden voor aankoop. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de app die wordt gemaakt de geest van het bedrijfsleven weerspiegelt. Als dat niet het geval is, of misschien als het op de een of andere manier niet werkt, zal het consumenten afschrikken die er op vakantie gaan. Daarentegen biedt een geweldige openingspagina die de gebruiker betrouwbare informatie biedt, goed gedaan en professioneel is, een goede eerste ontwikkeling van mobiele apps.

Ik negeer een eenvoudige persoonlijke filosofie: Test. Meeteenheid. Aanpassing. – en met deze filosofie kan ik binnen enkele maanden het succes van vrijwel elke app garanderen. Met betrekking tot het achterste geval kan ik het succes ervan niet garanderen, ik weet tenminste wanneer ik het pincode moet slepen. De term waar u het over heeft is: ‘Mobile App Analytics’.

IVooDoo: Dit is mogelijk de griezeligste app-ontwikkeling voor iPhone-applicaties die ooit speciaal is ontworpen! Lees wat het over zichzelf zegt: “iVoodoo is het antwoord op je magische en spirituele doeleinden. In de huidige samenleving kan het ook moeilijker zijn om een ​​voodoo-pop in elkaar te zetten en vol spelden te steken. Dat is jammer, want de moderne levens daar zouden kunnen zijn Er zijn veel redenen die ernaar streven en er net zoveel doen. Dat is waar iVoodoo in het spel komt. Start gewoon de applicatie en je zult zeker je bestemming manifesteren in niet genoeg beschikbare tijd. Het is niet grappig: velen kiezen tussen verschillende poppen en plakken allerlei soorten speldjes in deze poppen! Pas op voor iedereen die deze app op zijn of haar iPhone heeft gedownload!