Beste manier om naar de luchthaven te komen

Als u op vakantie gaat, is vervoer naar de luchthaven een van de vele dingen die u moet voorbereiden. Er zijn hier veel opties om uit te kiezen, u kunt kiezen voor de limousine of taxi naar de luchthaven, of u kunt een rechtstreekse trein of bus nemen om er te komen. Hier bespreken we de beste opties voor luchthaventransfers en waarom.

Allereerst is het voor de meesten van ons de moeite waard om uit te sluiten dat we alleen naar de luchthaven gaan in plaats van luchthaventransfers te nemen die worden aangeboden door limousines of shuttles. U denkt misschien dat deze vorm van luchthavenvervoer goedkoper is, maar dat is in de meeste gevallen niet het geval.

Het probleem met bus- of treindiensten is dat je de tijdzone van iemand anders moet volgen. Dat wil zeggen, u moet vertrekken wanneer de trein vertrekt en aankomen wanneer de trein arriveert. Dit betekent te vroeg op de luchthaven aankomen en daar niets doen, of te veel haast hebben om taxi op de luchthaven Kortrijk te halen alles op tijd geregeld zodat je het vliegtuig kunt instappen voordat het te laat vertrekt. Tegelijkertijd, als je trein of bus vertraging heeft, kom je te laat en ben je helemaal uit je handen.

Ook zijn ze meestal helemaal niet echt goedkoop. Ten eerste omdat veel mensen de reiskosten niet kunnen delen en in plaats daarvan voor elke reiziger afzonderlijk moeten betalen. Een treinkaartje is misschien iets goedkoper als één persoon op vakantie is, maar veel duurder als er maar twee mensen reizen. Dan moet je natuurlijk met volle bagage van en naar het treinstation reizen, waardoor je waarschijnlijk toch een taxi neemt.

Dit alles maakt professionele luchthaventaxi’s een goedkopere en minder stressvolle optie. Voor een vaste prijs brengen we je rechtstreeks van je voordeur naar de luchthaven, en je kunt splitsen terwijl er ruimte is voor je bagage.

Ook als u per luchthaventaxi of luchthavenshuttle reist, kunt u onderweg een pauze inlassen. Geniet van volledige eenzaamheid in uw voertuig en hoef nooit andere lawaaierige gezinnen te passeren om plaats te nemen. Dit betekent dat je vrij kunt chatten met vrienden en familie terwijl je op reis bent, een boek leest of een film kijkt. Zo zit je, zodra je in de taxi stapt, al in de ‘vakantiemodus’.